Alkmaar,
23
juli
2021
|
11:57
Europe/Amsterdam

Eerste NHNEXT-talkshow met o.a. Margret de Blanken, directeur Inholland Academy

Ontwikkelingsbedrijf NHN en RPAnhn gaan voortaan samen aan de slag om ondernemers in Noord-Holland Noord het hele jaar een interessante online programmering aan te bieden. Op 1 juli vond de eerste succesvolle uitzending van NHNEXT: De Talkshow plaats vanuit de prachtige locatie Van Den Kommer Stompetoren. Vaste gezichten Jaap Sluis en Bas de Regt interviewden interessante sprekers binnen het thema Arbeidsmarkt en Onderwijs, waaronder gastheer Piet-Jan van den Kommer en Margret de Blanken, directeur van Inholland Academy.


 

 

 

 

 


Uitzending terugkijken
Tijdens de uitzending ging De Blanken dieper in op de rol van Inholland Academy in de regio, het belang van een Leven Lang Ontwikkelen (LLO), samen creëren én haar persoonlijke drijfveren. Bekijk hier de volledige uitzending terug.

Inholland Academy: professionals faciliteren om bij te dragen aan de wereld van morgen
Inholland Academy biedt (werkende) professionals een inspirerend aanbod van ruim 140 praktijkgerichte post-hbo opleidingen. Aan de hand van persoonlijke begeleiding worden talenten optimaal ontwikkeld. Hierdoor kunnen beginnende en werkende professionals succesvol zijn én blijven; als organisatie of zelfstandige. Kijk voor meer informatie op www.inhollandacademy.nl