Haarlem,
14
januari
2019
|
16:54
Europe/Amsterdam

Eind januari 2019 een nieuwe Moodle-omgeving voor Moodle-gebruikers

Vanaf 31 januari maakt het oude Moodle plaats voor een visueel aantrekkelijker, sneller, stabieler en gebruiksvriendelijker Moodle-omgeving. Dit houdt in dat als je naar Moodle gaat je een iets ander uiterlijk aantreft met nieuwe mogelijkheden.

Eind januari gaan alle opleidingen die al Moodle gebruiken over naar de nieuwe Moodle-omgeving van OpenEdu. Het nieuwe systeem is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Gebruikers kunnen leermaterialen delen en beheren. Ook is het mogelijk om peerfeedback efficiënt te organiseren, formatieve toetsen in te bouwen en wordt interactie tussen student en docent mogelijk.

Alle opleidingsinformatie en het lesmateriaal van het huidige Moodle verhuist mee naar het nieuwe systeem. Binnen alle opleidingen zijn ambassadeurs actief om gebruikers op weg te helpen en waar nodig trainingen te verzorgen. In januari worden de namen van deze ambassadeurs per opleiding gecommuniceerd. Je kunt bij hen terecht met vragen.

Op het moment van livegang en in de dagen erna is er op alle locaties waar Moodle-gebruikers actief zijn hulp aanwezig. Vanaf dat moment kun je met vragen terecht bij de Servicepunten en er is een e-mailadres geopend om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Het voorlichtingsmateriaal is beschikbaar op LMS Moodle Ondersteuning.