Haarlem,
08
december
2021
|
14:02
Europe/Amsterdam

‘Ik wil altijd het uiterste eruit halen!’

Start Up Campus Haarlem in gesprek met Lies-Anne Kramer

foto Lies-Anne

Lies-Anne Kramer (21) studeert Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) bij Hogeschool Inholland Haarlem. Zij loopt nu stage bij het Erasmus MC in Rotterdam en volgde meerdere programma’s bij SUCH.

Altijd blijven leren
“Ik kom uit een ondernemersfamilie. Ondernemen is mij met de paplepel ingegeven. Zo pak ik naast mijn studie ook van alles aan om altijd te blijven leren. Ik heb bijvoorbeeld mee gedaan aan het Start Up programma en Personal Branding bij Start Up Campus Haarlem, ik ben actief in de lokale gemeenteraad en tijdens corona heb ik ook meegedaan met trainingen bij de politieke leerschool JOVD (Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie). De aankomende gemeenteraadsverkiezingen sta ik op de lijst. De kans is klein dat ik verkozen word, maar ik sta er tenminste wel op! Ik wil altijd het uiterste eruit halen.”

Ik weet nu goed wie ik ben
“Tijdens het programma Personal Branding heb ik veel geleerd over mezelf. Dus mezelf verkopen kan ik inmiddels wel! Zo heeft het mij geholpen bij mijn sollicitatie bij het Erasmus MC en mijn politieke activiteiten. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en kom authentieker over. Ik weet nu goed wie ik ben.”

Niet bang zijn, gewoon doen!
“Toen ik in school de SUCH-poster zag hangen over Personal Branding dacht ik: ‘wow, dat ga ik gewoon doen!’ Ik vond het spannend want ik kende niemand. Maar uiteindelijk ben ik heel blij dat ik het heb gedaan. Er hangt een fijne sfeer en er zijn leuke mensen die allemaal hetzelfde willen. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: ‘niet bang zijn, gewoon doen!’ Ook als je nog geen idee hebt voor een onderneming, is het heel leuk om aan zo’n programma mee te doen.”

Over SUCH:
Start Up Campus Haarlem is de plek voor ondernemende studenten van Hogeschool Inholland. Door een inspirerend programma met events en workshops werk je aan ondernemende skills en groeit jouw netwerk razendsnel. Ondernemen begint bij Start Up Campus Haarlem! Wil je weten wanneer het volgende programma start? Check onze Instagram of website.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Michiel Neeskens
09
December
2021
Heel leuk om te lezen Lies-Anne dat je met veel verschillende dingen bezig bent en durft voor jezelf te kiezen!