17
februari
2023
|
14:15
Europe/Amsterdam

Informatieavond Master Educational Leadership en Master Leren en Innoveren

onderzoek1 - kopieBen jij een onderwijsprofessional en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan nodigen we jou van harte uit op donderdagavond 23 maart voor de Informatieavond van de Master Leren en Innoveren (MLI) en de Master Educational Leadership (MEL). De informatieavond vindt plaats op onze locatie in Haarlem. Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom. Het programma start om 20.00 uur. 

We organiseren inspirerende informatiesessies over de MEL en de MLI. Je vindt nu al veel informatie over deze twee masters op onze website: Master Educational Leadership en Master Leren en Innoveren   Deze informatiesessies zijn ook online te volgen, je ontvangt een link na aanmelding.   

 

Modulair aanbod Master Leren en Innoveren  
Goed om te weten is dat module 1 ‘Verkenning innovatievraagstuk’ en module 2 ‘Veranderkunde’ van de Master Leren en Innoveren  vanaf studiejaar 2023/2024 ook los worden aangeboden via de Inholland Academy. De duur van iedere module is 12 weken en wordt na, afronding met een voldoende, gecertificeerd met een edubadge vanuit het project Microcredentials van het versnellingsplan (Onderwijsinnovatie met ICT). 

Na de informatiesessies is er alle ruimte en gelegenheid om in gesprek te gaan met docenten en (oud)studenten van de MEL en de MLI. We ontmoeten je graag op donderdagavond 23 maart! Je kunt je hier aanmelden. 

 Neem bij vragen contact op met onze Teamondersteuner Ellen Galama: master.lereneninnoveren@inholland.nl