Master Educational Leadership

Word een excellente schoolleider en til het onderwijs op jouw school naar een hoger niveau.

Wil jij een verdiepingsslag maken met je team en het onderwijs op jouw school op een hoger plan brengen? Dan is de Master Educational Leadership iets voor jou. Deze masteropleiding, aangeboden door Penta Nova, biedt je namelijk de mogelijkheid om een excellente schoolleider te worden.

Voor wie

Je kunt de Master Educational Leadership volgen wanneer je een erkende opleiding hebt afgerond op het gebied van onderwijsmanagement, bijvoorbeeld de Opleiding Schoolleider Basis- of Vakbekwaam of een vergelijkbare opleiding bij een erkende aanbieder. Daarnaast heb je al enige werkervaring in een integrale leidinggevende functie in het primair of voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs of de volwasseneneducatie.

Lees meer over de Master Educational Leadership bij Penta Nova

niveau
Master
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Haarlem
taal
Nederlands

Voorlichtingsavond

Meld je aan

Lees meer

Download de brochure

 

Keuze gemaakt?

Inschrijven

Omvang

De Master Educational Leadership is een deeltijdopleiding. De studielast is 30 ECTS per jaar; dit komt overeen met 840 uur. Inclusief contacttijd besteed je per week aan je studie gemiddeld 20 uur bij 40 schoolweken.

Schoolleiderstegemoetkoming

Een schoolleider kan namens het bevoegd gezag van een school subsidie aanvragen voor de kosten van zijn of haar vervanging tijdens het volgen van de masteropleiding. Deze subsidie is bedoeld voor de vervangingskosten van de betreffende schoolleider voor ten hoogste 640 studieverlofuren gedurende twee studiejaren.