Den Haag,
16
januari
2023
|
10:57
Europe/Amsterdam

Inspirerende levenslessen van Jay-Jay Boske

Amber, Sophia, Britt en Wies, vier studenten van onze opleiding Creative Business (Event minor), organiseerden op 12 januari samen met het Studentsucces Centrum (SSC) een welkom terug evenement voor studenten met televisiepresentator en oud-topsporter Jay-Jay Boske. 

Jay-Jay nam studenten mee in een inspirerende college over zijn carrièreverloop en hoe hij daarbij grip houdt op zijn mentale gezondheid.  Met veel anekdotes en interactie deelde Jay-Jay zijn levensverhaal.  Studenten waardeerden zijn persoonlijke en eerlijke verhaal over zijn eigen ups en downs en stelden hem veel vragen.   

 

DAY1 
Volgens Jay-Jay is naar school gaan, meer dan alleen maar cijfers halen. ''Het is een broedplaats van nieuwe relaties, nieuwe projecten en nieuwe kansen. Focus op jezelf en als je hard werkt, gaat iemand dat opvallen! Iedere dag is een kans om alles eruit te halen en zit het nu niet mee, morgen is het weer day 1.'' DAY1,  zo heet ook het online mannenplatform dat Jay-Jay heeft opgericht. 

Na afloop van het gastcollege, genoten studenten van een lunch met daarbij livemuziek. De organiserende studenten blikken tevreden terug: ''Een mooi en inspirerend event voor iedereen!'' 
Het welkom terug evenement werd financieel mogelijk gemaakt door het Studenten Initiatieven Fonds en het Studentsucces Centrum.