Den Haag,
10
september
2019
|
11:01
Europe/Amsterdam

Tweede miniconferentie DEIMP

Inzet mobiele technologie in het basisonderwijs

Op woensdag 25 september vindt bij Inholland Den Haag een miniconferentie plaats over het didactisch inzetten van mobiele technologie zoals Chromebooks of tablets. Ook afgelopen jaar heeft de onderzoekslijn Teaching, Learning & Technology van Hogeschool Inholland bij diverse basisscholen onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Tijdens deze middag komen de voorlopige resultaten en diverse praktijkvoorbeelden voorbij. Aanwezigen kunnen daarnaast een praktische workshop volgen.

De miniconferentie is een aanrader voor leerkrachten, ICT-coördinatoren en leidinggevenden in het primair onderwijs. Zo kunnen leerkrachten ervaren hoe zij authentieke leeractiviteiten kunnen ontwikkelen met mobiele technologie. En verkennen leidinggevenden en ICT-coördinatoren hoe zij leerkrachten kunnen begeleiden om gebruik te maken alle mogelijkheden die de huidige technologie biedt.

Wees welkom
Geïnteresseerden in deze bijeenkomst zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Het uitgebreide programma en aanmeldmogelijkheid vind je hier.

  Tweede miniconferentie DEIMP
Datum 25 september
Start programma 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Einde programma 17.30 uur
Locatie Hogeschool Inholland, Theresiastraat 8, Den Haag

DEIMP
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het internationale project DEIMP (Designing and Evaluating Innovative Mobile Pedagogies). De onderzoekslijn Teaching, Learning & Technology participeert in dit onderzoek waarin wereldwijd de handen ineengeslagen zijn om leerkrachten te ondersteunen zodat zij de kansen en mogelijkheden van mobiele technologie optimaal kunnen benutten. Erasmus+ subsidieert dit project.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.