10
mei
2023
|
17:34
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen Creative Business on Tour nu te zien

Aflevering 1: flexibel onderwijs binnen het domein Creative Business

CRB on tour logo

Benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen ons domein?  In vier nieuwe afleveringen van Creative Business on Tour nemen collega’s en studenten je mee op een tour door ons domein. Sommige plekken en initiatieven ken je wellicht, andere zullen compleet nieuw voor je zijn. Hopelijk geeft deze videoreeks je overzicht en informatie maar bovenal: inspiratie!

For English press here.

Tot aan de zomerstop publiceren we iedere twee weken een video. De eerste aflevering staat in het teken van de flexibilisering van ons onderwijs en daarvoor nemen we je mee naar Schiphol. Studenten, docenten én werkveldpartners vertellen over hun ervaringen met het vernieuwde flexibele onderwijs in jaar 3 en 4 bij de opleiding Facility Management. Dat onderwijs is samen met onze opleiding Communicatie ontwikkeld en draait nu ruim een half jaar.

In aflevering 2 staan onze living labs centraal, in aflevering 3 gaat het om de ondersteunende processen en studentenparticipatie. In de slotaflevering checken we hoe het met het studentenwelzijn is gesteld.

Aflevering 1 vind je hieronder. We wensen je veel kijkplezier!

 

Meer weten over het vernieuwde onderwijs? Neem dan contact op met Arsjaad Imami, manager Onderwijs & Onderzoek Facility Management en Business Innovation.

 Of kijk op de TEAMS omgeving van ons domein.