Haarlem,
08
juli
2021
|
08:13
Europe/Amsterdam

Nieuwe look & feel voor HR2day

download

Het Employee Interaction Center (EIC) van HR2day, je kent het vast wel. Net als alle andere collega’s heb je er weleens een declaratie ingediend of bijvoorbeeld je salarisstrook opgezocht. Vanaf vandaag heeft jouw EIC een nieuwe look & feel! Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video en/of ga direct naar HR2day.

In gebruik is het EIC intuïtief. Als je er nu voor de eerste keer komt, krijg je ook een rondleiding. Als regelmatig gebruiker kun je deze rondleiding ook bekijken, simpelweg door op het vraagteken te klikken in het medewerkerspaneel. Als gebruiker krijg je dan direct uitleg over de functionaliteiten en hoe alles werkt.

Zijn er (beleids)wijzigingen op het gebied van declaraties, aanvragen van verlof, vergoedingen of andere HR-zaken? Vanaf nu vind je berichten over die wijzigingen ook op het portaal van het EIC, onder ‘Mededelingen’. Het gaat om berichten die ook via Iris verschijnen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact op net het Service Center HRM, via servicenter.hrm@inholland.nl of op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur via de telefoon: 023 522 3 123.