Den Haag,
12
juni
2019
|
15:26
Europe/Amsterdam

Oud HMR-voorzitter Norbert Landers neemt afscheid

Afscheidsreceptie op woensdag 19 juni bij Inholland Den Haag

Norbert Landers

Na een lange carrière bij de Hogeschool Inholland en haar rechtsvoorgangers, die in 1980 begon, verlaat Norbert Landers onze hogeschool. Ter gelegenheid van het vertrek van de oud-voorzitter van de Hogeschool Medezeggenschapsraad (HMR) vindt woensdag 19 juni een afscheidsreceptie plaats bij Inholland Den Haag.

Norbert werkte eerst bij de sociale opleidingen in Groningen en later in Haarlem. Na de fusie tot Inholland is hem op enig moment gevraagd zich kandidaat te stellen voor de HMR. In september 2002 begon hij voor het eerst als voorzitter. Op één periode na (2005-2006) is Norbert daarna doorlopend voorzitter geweest met een totale duur van 13,5 jaar.

“In deze periode heeft Norbert een belangrijke rol gespeeld bij de ondersteuning van de organisatie”, zegt secretaris Roelof Eleveld namens het College van Bestuur. “Bijvoorbeeld bij het doorstaan van de moeilijke tijden die de hogeschool meemaakte. En hij was altijd zeer behulpzaam bij het inwerken van de vele collega’s en studenten die in al die jaren in de medezeggenschapsraden van Inholland zitting hebben genomen. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor.”

Afscheidsreceptie 19 juni
Ter gelegenheid van zijn vertrek bieden we Norbert een afscheidsreceptie aan en nodigen we je hierbij van harte uit. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 juni van 16.00 tot 18.00 uur bij Inholland Den Haag. Je kunt je hieronder aanmelden.