15
april
2024
|
13:11
Europe/Amsterdam

Sluisbuurt here we come: activiteit gerelateerd werken bij CRB Diemen

20240402_155446

Vorige week ontmoetten vertegenwoordigers van opleidingen, kenniscentrum en staf van het domein Creative Business locatie Diemen elkaar tijdens de 200 dagen sessie. Zo lang al participeren zij in de pilot Activiteit Gerelateerd Werken, een methodiek die uitstekend past bij het vernieuwde onderwijs van de opleidingen en ook een goede voorbereiding is op de manier van werken in ons nieuwe schoolgebouw in Amsterdam. 

For English click here

“Want dat gebouw is namelijk ingedeeld in ruimtes voor allerlei verschillende activiteiten; via deze pilot hebben de medewerkers en studenten alvast kunnen wennen en hebben ze waardevolle ervaringen opgedaan die gedeeld worden. Met andere opleidingen van het domein maar ook met de andere domeinen die mee verhuizen naar de Sluisbuurt" zegt projectleider Myrthe Dortants.

“Gedurende het hele studiejaar organiseerden we sessies waarin medewerkers van de verschillende opleidingen, het kenniscentrum en de staf hun ervaringen deelden; met elkaar en met de afdeling Facilitaire Zaken. We benoemden knelpunten en waar mogelijk losten we die ook meteen op. Ook namen we de opgedane ervaringen mee in de plannen voor de inrichting van het nieuwe pand”.

De laatste bijeenkomst (de 200 dagen sessie) vond afgelopen week plaats. Met deze Powerpoint als vertrekpunt gingen de deelnemers met elkaar in gesprek en bespraken zij de ontwikkelingen in de pilot. De op deze manier verzamelde input wordt gebruikt om de inrichting van het nieuwe pand verder vorm te geven. Je vindt deze input(in de vorm van post-its) als foto's terug aan het eind van dit artikel.  Wil je de flappen als document bekijken, check dan de berichten in onze TEAMS-omgeving. Daar vind je ook alle achtergronden bij deze pilot, inclusief verslagen van eerdere sessies.

Deze 200-dagen bijeenkomst is de laatste in een reeks sessies binnen deze pilot. De pilot loopt door tot het eind van het schooljaar maar steeds meer verschuift de aandacht naar de daadwerkelijke verhuizing en dus naar het nieuwe pand.  

“En dat is echt een fantastisch gebouw!" volgens Bas van Spréw. " Als medewerker, maar zeker in mijn rollen als vestigingsdirecteur Amsterdam/Diemen en directeur Creative Business, kijk ik enorm uit naar de verhuizing en heb ik geweldig veel zin om dat nieuwe gebouw te gaan betrekken!"

Wil je meer weten over over de nieuwbouw? Stel je vragen via nieuwbouw.amsterdam@inholland.nl. Dit adres komt in de plaats van het pilot-mailadres NieuweWerkomgeving.crb.diemen@inholland.nl.

We houden je op de hoogte en danken je voor je bijdrages!

Bas van Spréw, directeur domein CRB en vestigingsdirecteur Inholland Diemen

Myrthe Dortants, projectleider Activiteit Gerelateerd Werken CRB Diemen