19
mei
2021
|
14:13
Europe/Amsterdam

Speciaal voor jou: op ontdekkingstocht met De Stadswandeling!

Ontdek, proef en take it away

Deze week staat in het teken van jouw welzijn als student. Om je lekker in je vel te blijven voelen willen we jou graag iets aanbieden, nu het uitdagende collegejaar er bijna op zit en de zomer in aantocht is.

Met De Stadswandeling kun je op een gezellige en actieve manier genieten van de mooiste plekken en leukste horeca van de stad van jouw Inholland-locatie. Ga samen met een medestudent op ontdekkingstocht en leer elkaar én de stad beter kennen!

Hoe werkt het?
Binnenkort ontvang je persoonlijk een vouchercode waarmee je gratis jouw Stadswandeling boekt, in combinatie met je Inholland-emailadres. Spreek af met een medestudent, zoek een zomerse weekenddag uit en je ontvangt een leuke routekaart, pubquiz en overheerlijke deals bij lokale ondernemers.

Neem alvast een kijkje op www.destadswandeling.com. De voucher die je ontvangt geldt tot 1 augustus 2021 en je kunt deze eenmalig gebruiken voor een reguliere Stadswandeling (dus geen specials). Elke Stadswandeling-locatie heeft een eigen website en Instagram waarop je per week kan zien welke routes er zijn. Houd deze in de gaten voor alle informatie, tijden en nieuwtjes.

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar communicatie@inholland.nl.

Heel veel plezier!