Alkmaar,
30
augustus
2021
|
08:00
Europe/Amsterdam

Uitnodiging lectorale rede Ander de Keijzer op 3 september

Meld je nog snel aan!

Er worden meer en meer data gegenereerd en de capaciteit om daar analyses op los te laten is voor steeds meer bedrijven, instellingen en ook personen beschikbaar. Dit biedt kansen, maar ook uitdagingen. Hoe ga je om met voorspellingen en wat zijn de technische mogelijkheden om voorspellingen te gebruiken in besluitvorming? De data zijn bovendien veelal, zo niet altijd, afkomstig van andere domeinen, zoals de agrifood sector, gezondheidszorg of energiesector en hoewel de innovatie in data-analyse meestal in de informatica plaatsvindt, zijn ook die andere domeinen nodig voor de toepassing in de praktijk.

Als lector Data Driven Smart Society bij Inholland onderzoekt Ander de Keijzer nieuwe methoden om de hoeveelheid data slimmer op te slaan en er snel de juiste informatie uit te halen. Tijdens zijn lectorale rede op vrijdag 3 september bij Inholland Alkmaar gaat hij in op de kansen, uitdagingen en de toepassing van data in de praktijk.

Meld je nog snel aan!

Programma lectorale rede Ander de Keijzer

Vrijdag 3 september van 15.00 tot 17.00 uur - Livecast vanuit Hogeschool Inholland Alkmaar

15.00 uur

Inloop met koffie en thee

15.30 uur

Opening lectorale rede door Richard Oerlemans, domeindirecteur Techniek, Ontwerpen en Informatica

15.45 uur

Lectorale rede 'Data en Informatie in de Praktijk' door Ander de Keijzer

16.15 uur

Officiële inauguratie door Huug de Deugd, lid CvB Hogeschool Inholland

Aansluitend aan het officiële programma is er een borrel. 

Omdat het nog onzeker is of we alle belangstellenden fysiek in Alkmaar mogen ontvangen, is de rede ook via een livecast te volgen. Je kunt op het aanmeldformulier aangeven of je de rede bij voorkeur fysiek of online wilt bijwonen.

Aanmelden

 

 

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.