05
september
2022
|
07:33
Europe/Amsterdam

Vegan én duurzamer melkalternatief in de koffieautomaten!

havermelkmachine

Op veler verzoek is in de zomervakantie een deel van de koffieautomaten aangepast naar een vegan én duurzamer alternatief voor de gewone melkproducten.

Bijna een op de drie machines maakt nu de cappuccino en chocodranken met havermelk, een 100 procent plantaardig en dus vegan product én geschikt bij lactose- en glutenintolerantie.

Daarnaast is het een uitermate duurzaam product, aangezien de plantaardige productie circa 30 procent minder CO2 veroorzaakt dan de veeteelt die nodig is voor melkproductie. Daarbij is haver een duurzamer product dan bijvoorbeeld soja of amandelen, vanwege de transportafstand én de productiemethode.

Door een groot aantal van onze koffiemachines aan te passen, maken we samen impact op het milieu!

Proef (en wen misschien aan) de nieuwe melkproducten in de koffiemachines die je kunt herkennen aan het groen-gele uiterlijk.

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Tom Hoornstra
20
February
2023
Lovende woorden. Helaas top down besloten. Wat vinden de studenten ervan, is er een smaakverschil ? Welke nadelen zijn er te noemen. Wat is het prijsverschil ? Het had een mooi onderzoeksproject kunnen zijn, en dan kijken wat voor uitkomst het had gehad. Het besluit is nu eenmaal genomen. En er worden wat communicatie adviseurs op gezet. Inholland volgt nu eenmaal de wetenschap (de communicatiewetenschap).
Skip
05
September
2022
Bah gadverdamme wat vies