Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole

Programma post-hbo Sensorisch onderzoek en Kwaliteitscontrole

In de cursus Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • definiëren van sensorische kwaliteit en sensorische specificaties
  • de belangrijkste sensorisch testen die gebruikt kunnen worden in de QC
  • toepassing van instrumentele waarnemingen en sensorische waarnemingen aan de productielijn
  • definiëren van moeilijk waar te nemen attributen zoals bijvoorbeeld crispness, crunchiness, kleur en geur
  • werken met specificaties: in-spec, out-spec.
  • veel voorkomende problemen met de introductie van programma's voor sensorische kwaliteit
  • gegevensverzameling, datarapportage

Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Martijn Haas

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Martijn Haas
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl

Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030