Maatwerk-/incompanytrajecten Management, Groen en Technologie

In een wereld waarin het belang van technologie en globalisering steeds groter wordt en concurrentie hand over hand toeneemt, zijn het de medewerkers die het echte onderscheid kunnen maken binnen jouw bedrijf of organisatie. Het is belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten en een organisatie een actief scholings- en employabilitybeleid voert. Goed en up-to-date geschoolde medewerkers zorgen voor betere bedrijfsprestaties en maken het verschil. Wij helpen jou daar met onze maatwerk- en/of incompanytrajecten graag verder mee. Je kunt samen met jouw collega's bij één van onze vestigingen een scholingstraject op maat volgen, maar ook 'incompany' bij jouw bedrijf of instelling.

Inspiratie voor maatwerkprogramma's

Hieronder vind je een selectie van recente en succesvolle maatwerktrajecten die wij voor opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Een greep uit het aanbod:

Agri en Voeding

Coaching

Marketing en Communicatie

Sociaal-Juridische Hulpverlening

Techniek


Persoonlijk advies of meer informatie?

Voor meer informatie over incompany- en maatwerktrajecten ben je van harte welkom om contact op te nemen met een van onze opleidingsadviseurs via T: 088 466 30 30. 

Hoe komt een maatwerk-/incompanyprogramma tot stand?

1
Stap 1. Kennismakingsgesprek

Is er een opleidingsvraag binnen jouw team of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen met onze ervaren opleidingsadviseurs verken je de specifieke behoefte van jouw organisatie. Hierdoor ontstaat een zo compleet mogelijk beeld van de scholingsvraag en het gewenste resultaat van de opleiding.

2
Stap 2. Offerte

Wij vertalen jouw wensen naar een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Hierin vind je uitgebreide informatie over o.a. het programma, aantal bijeenkomsten, de docenten, leeropbrengsten, certificering en benodigde investering. 

3
Stap 3. Voorbereiding

Na overeenstemming over de offerte gaan wij voor jou aan de slag. Het programma wordt verder uitgewerkt, het rooster wordt definitief vastgesteld, de digitale leeromgeving wordt klaargezet en docenten worden ingepland. Ook laten wij weten hoe jouw collega's zich kunnen voorbereiden op de opleiding.

4
Stap 4. Uitvoering

De opleiding start! Wij leren jouw collega's de theorie en vaardigheden voor de praktijk van morgen, overmorgen en daarna. Zo pluk je als organisatie direct de vruchten van het programma. Tijdens de uitvoering staan onze docenten, opleidingsadviseurs en -coördinatoren uiteraard klaar om jullie verder te helpen.

5
Stap 5. Nazorg

Na afloop evalueren we gezamenlijk het volledige maatwerkprogramma. Wat heeft het de deelnemers én de organisatie gebracht? Zijn de leeropbrengsten zichtbaar in de praktijk? En is er na verloop van tijd wellicht behoefte aan extra verdieping naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt?

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding bij Inholland Academy?

  1. Deelnemers en maatwerkklanten waarderen onze opleidingen met een 9+
  2. Inholland Academy biedt gecertificeerde programma's, het gehele aanbod is CEDEO-erkend
  3. Je krijgt praktijkgericht onderwijs van betrokken en enthousiaste vakdocenten
  4. Wij bieden jou een persoonlijke én flexibele leerreis: kleine groepen, blended onderwijs en modulair aanbod
  5. Jouw netwerk groeit: je ontmoet andere professionals en leert van én met elkaar
  6. We zijn onderdeel van het krachtige kennisinstituut Hogeschool Inholland en maken gebruik van de deskundigheid van lectoraten en onderzoekers
  7. Onze opleidingen bieden we ook op maat aan: incompany of op een van onze locaties

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030