
Leer de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor productontwikkeling in de voedingsmiddelenindustrie
Productontwikkeling en vooral herformulering (bijvoorbeeld suikerreductie) speelt in veel voedingsmiddelenbedrijven een belangrijke rol. In het kader hiervan biedt Inholland Academy in samenwerking met de MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) de module Sensorisch Onderzoek en Productontwikkeling aan.
De module omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor productontwikkeling in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. Deze is bestemd voor mensen die werken met voedingsmiddelen en meer kennis, inzicht en vaardigheden willen opdoen op het gebied van productontwikkeling en de factoren, die de sensorische waarneming van voedingsmiddelen beïnvloeden en dat bekroond willen zien met een Inholland Academy/MOA certificaat.
Lees meer over de module Sensorisch Onderzoek en Productontwikkeling
Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.
Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.
Download brochure
Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl
Vraag het Martijn
T: 06 1112 7371
E: martijn.haas@inholland.nl
Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!