-
Over Inholland Academy

Leer de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor productontwikkeling in de voedingsmiddelenindustrie
Productontwikkeling en vooral herformulering (bijvoorbeeld suikerreductie) speelt in veel voedingsmiddelenbedrijven een belangrijke rol. In het kader hiervan biedt Inholland Academy in samenwerking met de MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) de cursus Sensorisch Onderzoek en Productontwikkeling aan.
De cursus omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor productontwikkeling in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. Deze is bestemd voor mensen die werken met voedingsmiddelen en meer kennis, inzicht en vaardigheden willen opdoen op het gebied van productontwikkeling en de factoren, die de sensorische waarneming van voedingsmiddelen beïnvloeden en dat bekroond willen zien met een Inholland Academy/MOA certificaat.
Lees meer over de cursus Sensorisch Onderzoek en Productontwikkeling
Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.
Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.
Download brochure
Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!
Martijn Haas
opleidingscoördinator
Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl
Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!