Middle management opleiding

Docent Marc van Bennekom

“Het wordt steeds uitdagender voor mensen binnen organisaties om op een effectieve manier met elkaar samen te werken. Ik zie het dan ook als mijn persoonlijke missie om samenwerking binnen teams en organisaties te bevorderen. Dat doe ik door mensen zowel online als offline ruimte te bieden en richting te geven voor persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit vakinhoudelijk perspectief. Mijn doel hierbij is dat iedereen vanuit individuele kwaliteiten een passende bijdrage kan leveren aan een gewenste toekomst.

Tijdens mijn werkzaamheden als leidinggevende en teamtrainer heb ik ontdekt dat de kracht van een optimale samenwerking binnen teams en organisaties zit in het bieden van ruimte en vrijheid binnen heldere kaders. Door daarbij telkens een passend besluitvormingsproces aan te bieden en te faciliteren kunnen mensen in samenwerking de meest optimale resultaten boeken.

Als docent weet ik mensen uit te dagen om bestaande theorie effectief toe te passen bij het oplossen van problemen uit de praktijk. Ik haal veel voldoening uit het feit dat wetenschappelijk onderbouwde theorieën door mensen uit de praktijk uiteindelijk spelenderwijs en vooral doeltreffend worden toegepast in alledaagse situaties."

Uitgebreide kennismaking

"Wil je meer weten over mij? Bekijk dan deze video waarin ik mezelf uitgebreid aan je voorstel."

Marc van Bennekom, docent Middle management

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven