Corona en blended onderwijs

Middle management

Ontwikkel jezelf tot een succesvolle manager op hbo-niveau!

woensdag 8 juni 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Als (middle) manager word je geconfronteerd met voortdurend veranderende organisaties en omstandigheden. Teams worden meer zelfsturend. Verwachtingen van de omgeving zijn onophoudelijk hooggespannen. En jouw rol en houding als manager moeten hierin meebewegen. Soft skills worden daarbij belangrijker dan hard skills. De tijd van 'zeggen hoe het moet' is voorbij. Meer dan ooit faciliteer je als manager nu samenwerking en ontwikkeling. Je betrekt jouw medewerkers bij het vaststellen van doelen, budgetten én het maken van plannen. Hierdoor kan het team als geheel de verantwoordelijkheid pakken en kan sneller worden bijgestuurd.

In de opleiding Middle management wordt sterk aandacht besteed aan deze zienswijze. Je krijgt niet alleen relevante kennis voorgeschoteld, maar wordt vooral ook getraind om relevante theorieën, methoden en technieken direct toe te passen in jouw eigen praktijk en organisatie.

Bootcampstructuur

Het hoogtepunt van de opleiding Middle management is onze bootcampstructuur. Tweemaal in de opleiding wordt een 2-daagse georganiseerd (fysieke lessen). Tijdens deze 2-daagse ontmoet je alle docenten, deelnemers en zul je op intensieve wijze alle aspecten van Middle management tegenkomen. Hands-on, samen aan de bak en eindeloos veel leren op praktisch en inhoudelijk gebied!

Lees meer over de opleiding Middle management

niveau
hbo
duur
5 maanden
locatie
Online/Alkmaar

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Saskia Dekker
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Saskia
T: 06 2111 5434 | 088 466 30 30
E: saskia.dekker@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven