Erkend coach

Begeleid mensen professioneel in hun leerproces.

woensdag 15 december 2021

Online Open Avond Werken en Leren

Als coach help je mensen bij het behalen van professionele en persoonlijke doelen. Deze doelen zijn bijvoorbeeld gericht op het ontwikkelen van zelfsturing, communicatie, besluitvaardigheid of delegeren. Je begeleidt mensen om hun huidige werkervaringen om te zetten naar effectiever handelen.

Coaching is een vak en dit leer je niet door het een paar keer te doen. Het vraagt om gedegen kennis en praktijkervaring van de coach.

Een coachtraject heeft een duidelijke structuur en inhoud. In de opleiding leer je hoe je zo’n traject van start tot afronding ontwerpt. We besteden tijdens de opleiding ook ruim aandacht aan jouw leerpraktijk en geven je over deze praktijkervaring supervisie zodat je al tijdens de opleiding professioneel groeit in je rol. Hiermee kun je je na afloop registeren bij St!R, het onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

Wil jij je verder ontwikkelen als coach binnen jouw organisatie of binnen je eigen praktijk? Met deze gedegen opleiding word jij Erkend Coach en ben je na afloop in staat om anderen professioneel te begeleiden.

Lees meer over de opleiding Erkend coach

niveau
post-hbo
duur
22 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
Amsterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Saskia Dekker
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Saskia
T: 06 2111 5434 | 088 466 30 30
E: saskia.dekker@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven