Erkend coach opleiding

Begeleid mensen professioneel in hun leerproces.

Als coach help je mensen bij het behalen van professionele en persoonlijke doelen. Deze doelen zijn bijvoorbeeld gericht op het ontwikkelen van zelfsturing, communicatie, besluitvaardigheid of delegeren. Je begeleidt mensen om hun huidige werkervaringen om te zetten naar effectiever handelen.

Coaching is een vak en dit leer je niet door het een paar keer te doen. Het vraagt om gedegen kennis en praktijkervaring van de coach.

Een coachtraject heeft een duidelijke structuur en inhoud. In de opleiding leer je hoe je zo’n traject van start tot afronding ontwerpt. We besteden tijdens de opleiding ook ruim aandacht aan jouw leerpraktijk en geven je over deze praktijkervaring supervisie zodat je al tijdens de opleiding professioneel groeit in je rol. Hiermee kun je je na afloop registeren bij St!R, het onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

Wil jij je verder ontwikkelen als coach binnen jouw organisatie of binnen je eigen praktijk? Met deze gedegen opleiding word jij Erkend Coach en ben je na afloop in staat om anderen professioneel te begeleiden.

Lees meer over de post-hbo opleiding Erkend coach

niveau
post-hbo
duur
24 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
Amsterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven