Pedagogisch coach in de kinderopvang

Resultaat opleiding Pedagogisch coach in de kinderopvang

Na succesvolle afronding van de opleiding Pedagogisch coach in de kinderopvang voldoe je aan de kwalificatie-eis van deze veelgevraagde functie in de kinderopvang. Je hebt belangrijke kennis en vaardigheden opgedaan die je nodig hebt in deze rol. Daarnaast ontvang je een certificaat van Inholland Academy.

Accreditatie

De opleiding Pedagogisch coach in de kinderopvang is geaccrediteerd door het Overleg Arbeidsvoorwaarden Kinderopvang (OAK).

Associate degree Pedagogisch Educatief Professional deeltijd

Wil je jezelf naast het coachen van collega’s óok breder verdiepen in jouw vakgebied? Dan is de Associate degree Pedagogisch Educatief Professional (PEP) deeltijd wellicht iets voor jou. Tijdens de Ad PEP word je in twee jaar tijd opgeleid tot pedagogisch educatief professional om te werken met kinderen van 0 tot 12 jaar. Je leert bijvoorbeeld ontwikkelingsproblemen te signaleren en hier speel- en leeractiviteiten bij te bedenken, je verdiept jezelf in de ontwikkeling van baby’s en het pedagogisch begeleiden van ouders of verzorgers. Na afronding van de Ad PEP ontvang je een wettelijk erkend hbo-diploma: de Associate degree.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven