Advanced Protonentherapie Treatment Planning

Programma Advanced Protonentherapie Treatment Planning

In deze geavanceerde module verdiep je jouw kennis en vaardigheden door planningsopdrachten uit te voeren voor vijf complexe indicaties. Hierbij komen onderwerpen aan bod zoals onzekerheden (zoals beweging en radiobiologische effecten - RBE/LET), complexe indicaties en adaptieve (offline/online) protonentherapie. Je wordt uitgedaagd om het planningsysteem verder te verkennen en verschillende planningsstrategieën, parameters en bundelopzetten uit te proberen.

De beoordeling van deze module omvat een casusstudie waarin verschillende door jou vervaardigde protonenplannen op een gevorderd niveau worden vergeleken, onderbouwd met wetenschappelijk relevante literatuur. Het tweede deel van de beoordeling bestaat uit een door jou opgebouwd portfolio van alle uitgevoerde opdrachten tijdens zelfstudie en de bijeenkomsten.

Voorafgaand aan elke sessie bereid je een protonplan voor en voer je zelfstudie uit door interactieve documenten te lezen en weblectures te bekijken. Tijdens de online/hybride groepssessies presenteren deelnemers de resultaten van de planningstaken en bespreken deze interactief met elkaar, de moderator en klinische experts.

Keuzemodule

Je kunt de module Advanced Protonentherapie Treatment Planning als keuzemodule opnemen binnen de masteropleiding Medical Imaging/Radiation Oncology.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven