Advanced Protonentherapie Treatment Planning

Grijp nu de kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van complexe protonen planberekening uit te breiden!

Dutch | English

Ben je klaar voor de volgende stap om je te verdiepen in dosisberekening bij protonentherapie? Dan is deze module Advanced Protonentherapie Treatment Planning op maat gemaakt voor jou! Ook als je momenteel werkzaam bent in fotonen behandelplanning en al enige ervaring hebt met de basis van protonenplanning, ben je van harte welkom om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Gedurende 6 maanden verwerf je uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van protonen behandelplanning (IMPT) voor complexe indicaties en casuïstiek. Het programma omvat zelfstudie, het maken van behandelplannen met behulp van het remote RayStation-programma (Raysearch) via Inholland, onderwijsbijeenkomsten, een portfolio en een eindopdracht in de vorm van een casestudie.

Tijdens de module worden onderwijssessies gehouden waarin presentaties, interactieve discussies en opdrachten worden gedeeld onder leiding van klinische experts uit verschillende disciplines. Hierbij wordt gebruikgemaakt van gerichte complexe protonencasuïstiek uit de klinische praktijk. Alle onderdelen van het behandelplanningsproces worden op een gevorderd niveau behandeld, inclusief onzekerheden en adaptieve aspecten die bij dosisplanning voor protonentherapie een rol spelen.

Deze module is met name geschikt voor MBB-ers, fysici, artsen en andere medische of technische specialisten die al werken in een protonencentrum en hun kennis en vaardigheden willen verdiepen. Ook deelnemers die werkzaam zijn in een fotonencentrum en enige ervaring hebben in de basis van protonenbehandelplanning zijn van harte welkom om hun kennis en vaardigheden op dit gebied verder uit te breiden.

Lees meer over de module Advanced Protonentherapie Treatment Planning

NB: daar waar 'module' staat vermeld, kan ook 'onderwijseenheid' worden gelezen.

niveau
post-hbo/master EQF 7
duur
6 maanden
locatie
Haarlem/online
taal
Engels

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Chantal Fijnaut voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Chantal
T: 06 5026 7071
E: gsw.academy@inholland.nl

Bel of mail opleidingsadviseur Ingrid Kuijper voor persoonlijk opleidingsadvies en maatwerkvragen:

Vraag het Ingrid
T: 06 2964 8989
E: ingrid.kuijper@inholland.nl

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven