Protonentherapie Treatment Planning

Ontdek de wereld van protonenplanning

Dutch | English

Ben je klaar om je horizon te verbreden en je expertise op het gebied van treatment planning te vergroten? Dan is Protonentherapie Treatment Planning dé module voor jou! Je vergaart uitgebreide basiskennis en -vaardigheden op het gebied van Intensiteit gemoduleerde Protonentherapie (IMPT). De module duurt vier maanden en omvat zelfstudie, het uitvoeren van protonen planberekeningen (uitgevoerd in een remote omgeving), hybride/online bijeenkomsten en een evaluatie.

Tijdens Protonentherapie Treatment Planning volg je interactieve sessies met klinische experts zoals fysici, artsen en specialistische MBB-ers, waarbij we ons richten op realistische situaties die je in de klinische praktijk tegenkomt. Of je nu een MBB-er, fysicus (in opleiding), arts (in opleiding) of een andere medische of technische specialist of onderzoeker bent, die betrokken is bij een protontherapie-omgeving of er graag in de toekomst mee aan de slag wil, deze module is speciaal voor jou ontworpen. Ook als je momenteel werkt in een fotonen-radiotherapieafdeling ben je van harte welkom om je kennis te vergroten over de impact en het belang van protontherapie. Bij voorkeur verwelkomen we je met enige ervaring in het maken van bestralingsplannen, want we willen dat je zoveel mogelijk uit de module haalt! Mocht je nog weinig ervaring hebben, dan gaan we samen in gesprek over wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Tot slot: maak je geen zorgen over een eigen protonenplanningssysteem. Voor alle opdrachten en de eindtoets maak je gebruik van de geavanceerde Raystation-software van Inholland Academy.

Lees meer over de module Protonentherapie Treatment Planning

NB: daar waar 'module' staat vermeld, kan ook 'onderwijseenheid' worden gelezen.

niveau
post-hbo/master EQF 7
duur
4 maanden
locatie
Haarlem/online
taal
Engels

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Chantal Fijnaut voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Chantal
T: 06 5026 7071
E: gsw.academy@inholland.nl

Bel of mail opleidingsadviseur Ingrid Kuijper voor persoonlijk opleidingsadvies en maatwerkvragen:

Vraag het Ingrid
T: 06 2964 8989
E: ingrid.kuijper@inholland.nl

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven