Coördinator Taal (vernieuwd!)

Start

Hoofddorp*, neem voor de volgende startdatum op deze locatie contact op met opleidingscoördinator Marrit Rijkmans via marrit.rijkmans@inholland.nl

*Let op: vanwege de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk niet in de gebouwen van Inholland terecht. Omdat we het belangrijk vinden dat onze deelnemers óók van elkaar leren en elkaar kunnen ontmoeten, worden de bijeenkomsten verzorgd op de externe locatie FLX Space in Hoofddorp.


Duur

15 bijeenkomsten van 17:00 – 21:00 uur (incl. lichte maaltijd) in 9 maanden

Studiebelasting

300 uur (inclusief intake, 15 bijeenkomsten, literatuurstudie, praktijkopdrachten, beleidsplan, portfolio en eindgesprek)

Als je alleen het inhoudelijke gedeelte voor taalspecialist volgt, kost dit je ongeveer 150 uur

Waardepapier

  • Bij volgen gehele opleiding Coördinator Taal: officieel erkend CPION-diploma en opname in het Abituriënten-Register van de Stichting Post HBO Nederland (SPHBO)
  • Als je ervoor kiest om de module Leiderschap en Innovatie niet te volgen, ontvang je het post-hbo diploma Taalspecialist

Investering

€ 2.790 (excl. literatuur)

Wil je jezelf vooral verdiepen als inhoudelijk taalspecialist? Dan kun je er ook voor kiezen om de module Leiderschap en Innovatie niet te volgen. In dat geval volg je in totaal 11 bijeenkomsten en bedraagt de investering € 2.250 (excl. literatuur). Je kunt dit aangeven in het online inschrijfformulier door één van de twee modules aan te vinken, daarna wordt ook het juiste bedrag getoond.

Oud-deelnemers van de opleiding Taalspecialist hebben de mogelijkheid om via een apart te volgen module Leiderschap en Innovatie in 4 bijeenkomsten het diploma Coördinator Taal te behalen.

De kosten voor deze losse module zijn € 790. Startdatum:

  • Hoofddorp*,  donderdag 29 oktober 2020

In het inschrijfformulier klik je de locatie, startdatum én de module Leiderschap en Innovatie aan en schrijf je jezelf in.

NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder! 

Type

opleiding


Niveau

post-hbo

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Marrit Rijkmans.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Marrit Rijkmans
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Marrit
T: 06 1527 9060 | 088 466 30 30
E: marrit.rijkmans@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven