Interne Begeleiding

In de onderwijspraktijk is duidelijk te zien dat de rol van intern begeleider steeds meer verschuift. De focus komt meer en meer te liggen op het stimuleren en coördineren van onderwijskwaliteit. Deze veranderende rol brengt nieuwe taken met zich mee. Onze post-hbo opleidingen Interne Begeleiding geven jou toekomstigbestendige kennis en vaardigheden voor deze belangrijke rol binnen de basisschool. Bekijk hieronder het aanbod.

Post-hbo opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator)

Modules uit de opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator)

Incompany en Maatwerk 
Mocht je een andere kennisvraag hebben, of vraagt jouw organisatie om een andere benadering dan ons reguliere opleidingsaanbod, dan kunnen wij je ook een incompanytraject en/of maatwerkprogramma aanbieden.

Mariska Visser, opleidingsadviseur Inholland Academy, vertelt jou in onderstaande video alles over de inhoud, leeropbrengsten én kracht van de post-hbo opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator).

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding Onderwijs en Pedagogiek bij Inholland Academy?

  1. Inholland Academy is al meer dan 20 jaar dé opleider voor leerkrachten basisonderwijs
  2. Wij bieden jou een compleet en praktijkgericht opleidingsaanbod op alle onderwijsthema's
  3. Deelnemers waarderen onze ervaren topdocenten met een 8,5
  4. Onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de bachelor-, masteropleidingen en lectoraten van Hogeschool Inholland
  5. Onze ervaren opleidingsadviseurs Mariska Visser en Paola Kerkhofs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je ook in de toekomst voldoet aan de eisen die jouw vak stelt

Nieuws

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030