Opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator)

Intern begeleider opleiding

In de onderwijspraktijk is duidelijk te zien dat de rol van intern begeleider steeds meer verschuift. De focus komt meer en meer te liggen op het ontwikkelen van onderwijskwaliteit. Deze veranderende rol brengt nieuwe taken met zich mee. De post-hbo opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator) geeft je een toekomstbestendige basis om jouw functie als intern begeleider/kwaliteitscoördinator onderbouwd uit te voeren.

In deze opleiding krijg je middels 4 modules kennis en vaardigheden aangereikt die aansluiten bij de actuele ontwikkeling in het vakgebied. Na het volgen van de opleiding ben jij er klaar voor om jouw rol als intern begeleider/kwaliteitscoördinator professioneel en met visie uit te voeren in je eigen onderwijspraktijk. De modules worden aangeboden door experts uit het werkveld. Onze docenten geven je handvatten om je op verschillende niveaus en in verschillende thema’s te verdiepen. Naast het verkrijgen van nieuwe inzichten en theoretisch input, ga je uiteraard vooral praktisch aan de slag in jouw dagelijkse praktijk.

Lees meer over de post-hbo opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator)

NB: deze opleiding is de opvolger van de post-hbo opleiding Intern Begeleider - Remedial Teacher van Inholland Academy.

niveau
post-hbo
duur
26 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
6 locaties in de Randstad

Mariska Visser, opleidingsadviseur Inholland Academy, vertelt jou in onderstaande video alles over de inhoud, leeropbrengsten én kracht van de post-hbo opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator).

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Astrid Straathof voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Astrid
T: 06 2966 1424
E: educatie.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Mariska Visser:

Vraag het Mariska
T: 06 2966 6229
E: mariska.visser@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven