Master Educational Leadership

Ben jij een ambitieuze schoolleider met enige jaren werkervaring in een leidinggevende functie in het po, vo of mbo/bve? En wil jij je verder professionaliseren tot excellent schoolleider? Dan is deze masteropleiding van Penta Nova echt iets voor jou.

De Master Educational Leadership is een tweejarige professionele masteropleiding. De studielast is 30 ECTS (European Credits) per jaar wat overeenkomt met 840 uur. Inclusief contacttijd is dit per week een gemiddelde studielast van twintig uur.

Lees meer over de masteropleiding Educational Leadership

niveau
master
duur
2 jaar
locatie
Haarlem

Master Educational Leadership opnieuw geaccrediteerd

De NVAO heeft de kwaliteit van de Master Educational Leadership als positief beoordeeld op basis van het adviesrapport dat het visitatiepanel heeft opgesteld na de visitatie in september 2023. Uit het adviesrapport blijkt onder andere dat de Master Educational Leadership sterk gericht is op het verbinden van de praktijk van de student en de theorie en een passende didactiek kiest. De studiebegeleiding is persoonlijk en intensief en de opleiding onderhoudt goede contacten met het werkveld. Lees verder

Mooie scores voor de Master Educational Leadership in de Nationale Studenten Enquête 2023

Studenten van de Master Educational Leadership zijn net als voorgaande jaren zeer positief over hun opleiding bij Penta Nova. Dat blijkt uit de resultaten van de Nationale Studenten Enquête 2023, die begin dit jaar is uitgevoerd. Zo wordt de inhoudelijke deskundigheid van docenten beoordeeld met maar liefst een 4,57 uit 5. En hebben de docenten volgens de MEL-studenten veel kennis over de beroepspraktijk (4,43). Lees verder

Bel of mail opleidingsadviseur Petra Beukelman voor persoonlijk opleidingsadvies, informatie over Open Dagen en maatwerkvragen:

Vraag het Petra
T: 06 2966 6225
E: petra.beukelman@inholland.nl

Bel of mail opleidingsadviseur Misha van Blijswijk voor persoonlijk opleidingsadvies, informatie over Open Dagen en maatwerkvragen:

Vraag het Misha
T: 06 2966 6215
E: misha.vanblijswijk@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven