Opleiding Schoolleider Vakbekwaam

Start

Haarlem en Rotterdam, bezoek de website van Penta Nova voor meer informatie

Duur

1 jaar, gemiddeld één keer per twee à drie weken een studiedag. Aan het begin van de opleiding is een tweedaags seminar gepland.

Studiebelasting

De opleiding Schoolleider Vakbekwaam is een eenjarige deeltijdopleiding. De studielast is 15 ECTS (European Credits) wat overeenkomt met 420 uur. Inclusief contacttijd is dit per week een gemiddelde studielast van tien uur.

Waardepapier

Als je de opleiding positief hebt afgerond ontvang je het diploma Schoolleider Vakbekwaam van Penta Nova. Met dit diploma kun je je registreren als adjunct-directeur po bij het Schoolleidersregister PO (SRPO).

De opleiding is gecertificeerd door het Schoolleidersregister Primair Onderwijs (SRPO).

Investering

  • Regulier: voor 2024-2025 betaal je € 7.039 inclusief koffie/thee en lunch. De verblijfskosten voor het tweedaagse seminar zijn € 375. Voor de aanschaf van boeken houd je rekening met een bedrag van ca. € 350 (vrijgesteld van BTW).
  • Blended: voor 2024-2025 betaal je € 8.279 inclusief koffie/thee, lunch en verblijfskosten voor de seminars. Voor de aanschaf van boeken houd je rekening met een bedrag van ca. € 350 (vrijgesteld van BTW).
  • Seminars: voor 2024-2025 betaal je € 9.779 inclusief koffie/thee, lunch en verblijfskosten voor de seminars. Voor de aanschaf van boeken houd je rekening met een bedrag van ca. € 350 (vrijgesteld van BTW).

Handig om te weten
Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.


Type

opleiding


Niveau

post-hbo

Bel of mail opleidingsadviseur Petra Beukelman voor persoonlijk opleidingsadvies, informatie over Open Dagen en maatwerkvragen:

Vraag het Petra
T: 06 2966 6225
E: petra.beukelman@inholland.nl

Bel of mail opleidingsadviseur Misha van Blijswijk voor persoonlijk opleidingsadvies, informatie over Open Dagen en maatwerkvragen:

Vraag het Misha
T: 06 2966 6215
E: misha.vanblijswijk@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven