Opleiding Gedragsspecialist post-hbo

Deelnemer Claudia Kok over de post-hbo opleiding Gedragsspecialist


"Door de opdrachten ben ik zekerder geworden van mijn kunnen"

Claudia Kok werkt als leerkracht van groep 8 op de Oranjeschool. Ze volgde de post-hbo opleiding Gedragsspecialist bij Inholland Academy.

"Al eerder volgde ik de deeltijd Pabo bij Inholland in Den Haag. Toen ik op zoek ging naar een post-hbo opleiding, kwam ik weer bij Inholland uit. Waarom ik koos voor de opleiding Gedragsspecialist? Ik wilde mijn eigen leerkrachtvaardigheden verdiepen en ook collega’s helpen bij hun ontwikkeling. Deze opleiding richt zich op het gedrag van leerlingen, mijn interessegebied.

Zekerder

De opleiding heeft me veel theoretische verdieping gebracht. Ook heb ik praktische tools gekregen hoe ik leerlingen zo goed mogelijk begeleid. Door de praktijkgerichte opdrachten ben ik zekerder geworden van mijn kunnen. Ik ben nu beter in staat om het gedrag van een leerling te onderzoeken, te verklaren en vanuit daar passende interventies in te zetten die bijdragen aan het welzijn van een leerling.

Diversiteit

Ik kijk alleen maar positief terug op deze opleiding. De docenten waren enorm inspirerend. Heerlijk vond ik het om naar de ervaringen van Annemarie en Ronald te luisteren. Ik vond het ook heel plezierig om kennis en ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers. De opleiding belicht alle facetten van het onderwijs, waardoor er veel diversiteit in de stof zit. Tegelijk is er natuurlijk een focus op het gedrag van kinderen.

Droomschool

Inspiratie haal ik bij mijn collega’s in het onderwijs vandaan. Iedereen heeft weer een andere blik of visie waardoor we met elkaar het onderwijs zo passend mogelijk aanbieden. Mijn droom is om het verschil te kunnen maken voor leerlingen, op een ruimtelijke school waar ze op een actieve, uitdagende en avontuurlijke manier onderwijs krijgen aangeboden."

Claudia Kok
deelnemer opleiding Gedragsspecialist

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven