Opleiding Budgetcoaching

Docent Martje Denayère-Pos

"Al bijna 13 jaar werk ik als Wsnp bewindvoerder (2017). Door mijn werk kom ik in iedere zaak waar de Rechtbank mij benoemd als bewindvoerder in aanraking met de schuldhulpverlening en de mensen daar achter. Zij leveren immers de dossiers aan waar je als bewindvoerder mee verder mag. Omdat ik daardoor ook wel eens tegen zaken aanliep die ik anders verwacht had, ben ik mij naast mijn werk nog meer gaan verdiepen in het werk van de schuldhulpverlener. Daarvoor is naast mijn opgedane praktijkkennis ook theoretische kennis heel fijn. Om die reden ben ik in 2016 gestart met de post-hbo opleiding Schuldhulpverlening bij Inholland Academy. De docenten zijn praktijkgericht hetgeen het voor mij heel leuk maakte om deel te nemen aan de lessen. Ook de interactie met mede deelnemers was goed. Delen en leren van elkaar en met elkaar!

Voor mijn eigen werk was deze opleiding niet noodzakelijk, maar het geeft een mooie verdieping in de gehele problematiek rondom schulden. Bovendien is het waardevol in de contacten die ik heb met de SHV’ers van de gemeente waar ik veel mee werk. Met veel plezier kijk ik terug op een voor mij zeer geslaagde opleiding.

Na het afronden van de opleiding ben ik door Inholland gevraagd om op de opleiding de les over de Wsnp voor mijn rekening te nemen. Met veel plezier verzorg ik nu als gastdocent lessen op Inholland. Een hele nieuwe ervaring voor mij, waar ik ook zeker nog veel van en in kan leren. Dus wellicht tot ziens op de opleiding."Martje Denayère-Pos
bewindvoerder Wsnp Pot Jonker Advocaten
docent opleiding Budgetcoaching

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven