Opleiding Budgetcoaching

Vol vertrouwen aan de slag als budgetcoach!

Budgetcoach opleiding

Al jaren groeit het aantal mensen dat in de financiële problemen zit of dreigt te raken. Om diverse, vaak uiteenlopende redenen, hebben zij geen of onvoldoende inzicht in hun inkomsten, uitgaven en geven ze meer geld uit dan er binnenkomt. 

Vooral communicatieve coachingsvaardigheden spelen een belangrijke rol binnen dit vakgebied. De complexiteit van dit werkveld en wijzigingen in wet- en regelgeving maken tevens dat je up-to-date kennis nodig hebt om dit beroep goed uit te kunnen oefenen.

Het vroegtijdig inschakelen van een budgetcoach voorkomt problematische schulden en administratieve chaos. Wil jij mensen inzicht geven in hun financiën en hun zelfredzaamheid vergroten? In 15 dagdelen doe je alle kennis en vaardigheden op die je als volwaardige budgetcoach nodig hebt.

Lees meer over de post-hbo opleiding Budgetcoaching

niveau
post-hbo
duur
15 bijeenkomsten in 4 maanden
locatie
Amsterdam en Rotterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven