Opleiding Budgetcoaching

Docent Rebecca Eltingh


"Geld maakt niet gelukkig, maar geldgerelateerde problemen al helemaal niet!"

“Na de scheiding van mijn ouders ben ik zelf als kind opgegroeid in een gezin dat moest rondkomen van een minimaal inkomen. Later een partner tegen gekomen die vanuit zijn verleden schulden had en vervolgens na mijn eerste ondernemerschap ook zelf ervaren hoe het is om deurwaarders aan de deur te krijgen en er beslag gelegd wordt. De stress en schaamte die veel cliënten ervaren is voor mij daarom herkenbaar. Ondanks de zware momenten hebben deze periodes mij ook veel opgeleverd. Zo leerde ik de waarde van geld kennen bijvoorbeeld. De balans vinden tussen wat iets kost en wat iets oplevert (in meer dan in geld alleen). Verantwoordelijkheid nemen. Keuzes maken en prioriteiten stellen. En dat geld niet gelukkig maakt, maar geldgerelateerde problemen al helemaal niet!

Persoonlijke kwaliteiten

Deze lessen gecombineerd met mijn persoonlijke kwaliteiten (cijfervaardigheid, zorgvuldigheid, planmatige aanpak) en mijn jarenlange werkervaring in de financiële dienstverlening heeft ervoor gezorgd dat ik al geruime tijd mag ervaren hoeveel rust het geeft wanneer je je financiën op orde hebt. En wanneer je een financiële reserve hebt om onverwachte tegenvallers te kunnen opvangen. En wanneer je daarnaast beschikt over de flexibiliteit om, indien nodig, je uitgaven snel aan te kunnen passen aan dalende inkomsten. Deze rust gun ik iedereen.

Financiële balans

Dit heeft mij dan ook doen besluiten om na mijn hbo-opleiding de opleidingen Budgetcoach, Persoonscertificering Schuldhulpverlener NEN 8048-2 Module III en Civiele Bewindvoering te gaan volgen en vanuit mijn eigen bureau, al meer dan 10 jaar zoveel mogelijk mensen te helpen de financiële balans te vinden waardoor ook zij deze rust kunnen ervaren. Met ontzettend veel plezier verzorg ik daarnaast de opleidingen Budgetcoaching en Beschermingsbewindvoering voor Inholland Academy.”

Rebecca Eltingh
docent opleiding Budgetcoaching

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven