Excellerende wijkverpleging

De wijkverpleegkundige van nu heeft verschillende petten op. Jij bent zichtbaar in de wijk en biedt een integrale aanpak op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Samenwerking met andere hulp- en zorgverleners vind jij vanzelfsprekend en jouw professionele netwerk is sterk. Jouw taken lopen uiteen van zorgregie en zorguitvoering tot aan preventie en beleidsontwikkeling. Als wijkverpleegkundige heb je kennis van complexe, integrale zorg, zoals bij dementie en chronische ziekten. Jij weet hoe je, in samenwerking, de juiste acties moet initiëren. Niet alleen de patiënt houd jij in het oog, maar ook de (overbelaste) mantelzorger. Ben jij wijkverpleegkundige niveau 5 en wil jij excelleren? Met de opleiding Excellerende wijkverpleging haal je nog meer uit je vak.

Lees meer over de post-hbo opleiding Excellerende wijkverpleging

niveau
post-hbo
duur
10 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
Diemen

"Na het afronden van de opleiding Excellerende wijkverpleging verwacht ik beter toegerust te zijn voor bijvoorbeeld het opbouwen van een netwerk in de wijk, met wijkteams Bijlmer en Amstelveen, maar ook met huisartsen, apotheken en praktijkondersteuners in de huisartsenzorg."

Anne Wensink, deelnemer Excellerende wijkverpleging

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Pauline van Vegten voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Pauline
T: 06 2966 6230
E: gsw.academy@inholland.nl

Bel of mail opleidingsadviseur Yvonne Zoetigheid voor persoonlijk opleidingsadvies en maatwerkvragen:

Vraag het Yvonne
T: 06 5237 5607
E: yvonne.zoetigheid@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven