Actiepagina

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Hoe werkt de actie Cadeauvoucher Geslaagd!

  • Laat je gegevens hieronder achter, je hebt tot 1 juli 2021 de tijd om te bedenken of je gebruik wilt maken van je cadeauvoucher.
  • We informeren je per e-mail over nieuwe cursussen & opleidingen, startdata en de aflooptijd van de actie
  • Bij inschrijving voor een opleiding vermeld je je Inholland studentnummer en de korting wordt, mits aan de voorwaarden wordt voldaan, verrekend. Indien je online hebt betaald, wordt de korting teruggestort.

Leren = jezelf blijven ontwikkelen

Zet de volgende stap in je carrière. Maak kennis met cursussen en opleidingen die aansluiten op jouw hbo-opleiding. 
Inholland Academy heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van post-hbo cursussen en opleidingen. Deze programma's sluiten zeer goed aan op je hbo-opleiding, zijn praktijkgericht en worden door vakprofessionals gegeven.
Inholland Academy is CEDEO-erkend en geregistreerd bij het CRBKO. Veel opleidingen zijn erkend door de SPHBO Nederland (Stichting Post-Hbo Nederland) Lees er meer over op onze pagina Erkende Kwaliteit.

Voorwaarden

De korting van € 250 wordt eenmalig verstrekt bij besteding van minimaal € 1250 aan opleidingskosten. Deze kosten kunnen voor inschrijving van 1 programma gelden, maar ook voor een combinatie van programma's (modules bijvoorbeeld). De actie geldt alleen voor programma's van Inholland Academy. Inholland Academy houdt zich het recht voor de korting niet te verrekenen of de actie te beëindigen wanneer er sprake is van onrechtmatig gebruik van de voucher.

Geldigheid

Je kunt tot 1 juli 2021 gebruik maken van dit aanbod. De datum van inschrijving is hierbij bepalend. Mocht een programma na 1 juli 2021 van start gaan en je hebt ingeschreven vóór deze datum, geldt de korting wel.

Waarde

  • De waarde van de voucher vertegenwoordigt een waarde van € 250. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op opleidingskosten hoger dan € 1250. De voucher kan niet ingeruild worden voor contanten of andere waardepapieren.
  • De korting geldt niet i.c.m. andere acties.

Overdraagbaarheid

Je kunt de korting ook overdragen aan een vriend(in), familielid, (toekomstige) collega of leidinggevende. Meld je nu aan als geïnteresseerde. Mocht iemand namens jou de korting willen benutten, dan kan hij/zij onder vermelding van jouw Inholland studentnummer bij ons inschrijven. Mits voldaan wordt aan de hierboven genoemde voorwaarden, dan brengen wij € 250 in mindering op de opleidingskosten.


Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030