22
december
2021
|
11:56
Europe/Amsterdam

Coronamaatregelen: online onderwijs verlengd tot en met 28 januari

online_onderwijs_1

Naar aanleiding van de coronamaatregelen hebben wij gisteren besloten om het online onderwijs te verlengen tot en met einde van periode 2 (tot en met 28 januari). Met uitzondering van praktijkonderwijs en fysiek geplande toetsen. Deze gaan door op locatie volgens rooster en vinden plaats met 1,5 meter afstand. Je krijgt informatie vanuit je opleiding wat dit betekent voor jouw onderwijs.

Waarom doen we dit?
In de eerdere boodschap van deze week gaven we aan je te informeren na 3 januari, wanneer de overheid een besluit neemt over het vervolg voor het (hoger) onderwijs. We hebben besloten daar niet op te wachten, want we willen graag duidelijkheid scheppen. Door het onderwijs online aan te bieden is er tijdelijk meer ruimte in de gebouwen voor fysiek geplande toetsen en kunnen we die organiseren op 1,5 meter afstand.

Uiteraard informeren we je ook weer na 3 januari, wanneer het kabinet een besluit neemt over het onderwijs.

Nu het onderwijs weer online is gegaan, kunnen we ons voorstellen dat je wel wat tips kunt gebruiken om je aandacht bij je studie te houden. Lees dan de tips van onze onderzoekslijn Studiesucces. 

Blijf vooral ook in gesprek met je medestudenten, coach, docenten, decaan of studentbuddy’s van het Studentsucces Centrum. Deel je zorgen en stel de vragen die je hebt. Veelgestelde vragen over corona vind je ook via Weten & Regelen op Iris.