23
mei
2023
|
20:37
Europe/Amsterdam

Creative Business on Tour aflevering 2

Sustainable Media Lab Den Haag, studeren in een living lab omgeving

CRB on tour logo

Benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen ons domein?  In vier nieuwe afleveringen van Creative Business on Tour nemen collega’s en studenten je mee op een tour door ons domein. Sommige plekken en initiatieven ken je wellicht, andere zullen compleet nieuw voor je zijn. Hopelijk geeft deze videoreeks je overzicht en informatie maar bovenal: inspiratie!

For English press here.

Tot aan de zomer publiceren we iedere twee weken een video.  In deze tweede aflevering laten we je zien wat studeren in een  living lab- omgeving inhoudt. Wat maakt het “anders” dan studeren in een “reguliere” onderwijsomgeving? Om je dat te laten ervaren brengen we een bezoek aan het Sustainable Media Lab in Den Haag.  

Dat lab is een van de zes (!) living labs binnen ons domein. In deze labs werken verschillende stakeholders (onderwijs, onderzoek, werkveldpartners en andere betrokkenen) samen rond maatschappelijke vraagstukken in de stedelijke gebieden waar ons domein studenten opleidt.

Aflevering 2 vind je hieronder. We wensen je veel kijkplezier

In de eerste aflevering namen we je mee naar Schiphol om te ervaren hoe we werken met flexibele leerroutes. In aflevering 3 gaat het om de ondersteunende processen en studentenparticipatie. In de slotaflevering checken we hoe het met het studentenwelzijn is gesteld.

Wil je meer weten over de living labs binnen het domein Creative Business? Klik dan hier!

Voor alle vragen over het Sustainable Media Lab kan je terecht bij labcoördinator Irina Stoyanova .

Of kijk op de TEAMS omgeving van ons domein.