15
maart
2023
|
09:12
Europe/Amsterdam

Generatie Z en de flexibele leerroutes binnen het domein CRB

Een interview met Arsjaad Imami, manager en mede-ontwikkelaar

Arsjaad Imami

In de laatste “trendpaper” van uitzendorganisatie (en Inholland-relatie) ASA vertelt Arsjaad Imami over Generatie Z en ons nieuwe flexibele onderwijs. Generatie Z, een generatie, geboren tussen 1995 en 2010,  die we overal in onze opleidingen terugvinden en die we zo goed mogelijk proberen te bedienen en uit te dagen.. Hoe we dat doen? Onder andere door ons onderwijs te vernieuwen. 

For English press here.

Eén van de aanjagers daarvan is Arsjaad Imami, manager van de opleidingen Facility Management en Business Innovation en ook mede-ontwikkelaar van het nieuwe flexibele onderwijsconcept. Dat nieuwe onderwijs draait nu als pilot bij de opleidingen Facility Management en Communicatie en is bijzonder geschikt voor studenten van Generatie Z.  

In  de ASA  Trendpaper februari 2023 lees je veel meer over Generatie Z en legt Arsjaad uit waarom ons vernieuwde onderwijs zo goed bij deze generatie past. Je vindt het interview op pagina 12.

Meer weten over dit vernieuwende Creative Future- onderwijs en hoe dat aansluit op allerlei andere ontwikkelingen binnen het domein Creative Business? Check dan dit bericht!

Ben je op zoek naar een snel overzicht van wat het vernieuwde onderwijsconcept bij de opleidingen FM en Communicatie inhoudt? Bekijk dan deze presentatie

Meteen in contact komen met Arsjaad zelf? Mail naar Arsjaad.Imami@inholland.nl