09
juni
2021
|
06:02
Europe/Amsterdam

Maak werk van je onderwijsontwerp!

Meld je aan voor de module van master Leren en Innoveren

Wil jij je ontwerpvaardigheden verdiepen en uitbreiden? Sta jij voor de uitdaging om een bijdrage te leveren aan de onderwijsinnovatie en de kwaliteitsafspraken van je opleiding? Doe dan mee aan de module Onderzoekend ontwerpen van de master Leren en Innoveren.

Maak gebruik van de beschikbare expertise van onze zeer goed gewaardeerde master Leren en Innoveren en geef een impuls aan jouw didactische skills en de kwaliteit van je opleiding. Samen met interne en externe experts ga je op een wetenschappelijke en onderzoeksmatige wijze aan de slag met een onderwijskundig vraagstuk uit jouw praktijk. Het volgen van de module geeft je de kans om te oefenen met het ontwikkelen van een onderwijsontwerp op basis van ontwerpcriteria die je afleidt uit literatuurstudie, waarbij het uiteraard moet gaan om een ontwerp dat relevant is voor je eigen onderwijspraktijk.

Afwisselend programma
In een afwisselende reeks van interessante masterclasses, onderzoekswerkplaatsen en skillslabs verspreid over een semester komen onderwerpen als toetsen en beoordelen in leerprocessen, ontwerpen van leerpraktijken en design thinking aan de orde. Je volgt een deel van het programma gezamenlijk met MLI-deelnemers en een deel alleen met Inhollandcollega’s die net als jij deze module volgen. De module vindt plaats op de vrijdagen van 3 september tot half januari. Je rondt het traject af met een deelcertificaat van de Master Leren en Innoveren.

Meld je aan!
Bekijk het hele programma, data en inschrijving op ons Leerportaal HR

Heb je vragen? Neem dan contact op met jorijn.tragter@inholland.nl of bel Jorijn op 06 1527 9885.