Opleiding Energietransitie Noord-Holland Noord (NHN)

Maak écht impact: draag bij aan een duurzaam en veerkrachtig Noord-Holland Noord!

De energietransitie is in volle gang, zowel in Noord-Holland Noord als daarbuiten. De verduurzaming van onze energievoorziening is essentieel in de wereldwijde strijd tegen de opwarming van de aarde. Fossiele brandstoffen zijn eindig en de gevolgen van klimaatverandering merkbaarder dan ooit. Door te investeren in de energietransitie pakken organisaties niet alleen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar worden ook economische kansen gecreëerd.

De energietransitie raakt aan verscheidene sectoren en stakeholders. Dit stelt de overheid en het bedrijfsleven voor vele uitdagingen en vraagt op grote schaal om nieuwe kennis, vaardigheden en leiderschap.

Wil jij in Noord-Holland Noord meebouwen aan een duurzame en veerkrachtige toekomst? Dat kan! Met de post-hbo opleiding Energietransitie Noord-Holland Noord (NHN) verdiep je jezelf in alle ins en outs van dit snelgroeiende en toekomstbestendige vakgebied.

  • Inspirerende docenten vanuit het werkveld die jou vanuit hun passie en ervaring de kneepjes van het energietransitievak willen bijbrengen en jou zullen voorzien van lokale voorbeelden en casussen;
  • Maak maatschappelijke impact door te leren hoe je professioneel bij kunt dragen aan een duurzame toekomst; 
  • Totaalpakket: voor dé meest complete post-hbo opleiding op het gebied van energietransitie.
  • Scholingsvouchers: vanuit de Regio Deal Maritiem Cluster Kop van Noord-Holland zijn 12 scholingsvouchers, ter waarde van € 6.030, beschikbaar gesteld. Hiermee kun je de opleiding bijna kosteloos volgen!

Wat levert de post-hbo opleiding Energietransitie NHN jou op?

Met deze opleiding versterk je jouw inhoudelijke kennis en vaardigheden met betrekking tot de energietransitie en ontwikkel je een kritische-, vakkundige- en holistische blik op dit vakgebied. Van hernieuwbare energie, tot de rol van de overheid en het bedrijfsleven bij de transitie en de sociale- en economische implicaties van deze veranderingen.

Met de post-hbo opleiding Energietransitie NHN kies je voor een moderne en snel toepasbare opleiding met de focus op hét vakgebied van de toekomst. Je wordt geïnspireerd en getraind om vanuit een professionele rol impact te maken op mens en planeet.

Lees meer over de post-hbo opleiding Energietransitie NHN

NB: deze opleiding is een samenwerking tussen Inholland Academy en RPAnhn en wordt mede mogelijk gemaakt door de Regio Deal Maritiem Cluster Kop van Noord-Holland.

niveau
post-hbo
duur
30 bijeenkomsten, 10 maanden
locatie
Schagen

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven