Middenmanagement zorg en welzijn opleiding

Deelnemer Tara Kauwoh over Middenmanagement zorg en welzijn


"Mijn blik op de organisatie én mezelf is verdiept"

Tara Kauwoh is teamleider op de verpleegafdeling longziekten in de Noordwest Ziekenhuisgroep. Bij Inholland Academy volgde ze de opleiding Middenmanagement zorg en welzijn.

Koppeling theorie en praktijk

"In 2014 studeerde ik af aan de opleiding hbo-verpleegkunde. De jaren daarna heb ik mezelf ontwikkeld als verpleegkundige en later als senior-verpleegkundige. Ik volgde verschillende cursussen en deed een intern ontwikkeltraject om leiding te gaan geven aan teams. Toen ik eenmaal een leidinggevende functie had, wilde ik graag nog meer kennis opdoen. Via deze opleiding kon ik mijn rol als teamleider wat meer kracht geven en beter de koppeling maken tussen theorie en praktijk.

Eigen ontwikkeling verdiept

Dankzij de lesstof en de opdrachten heb ik mijn eigen organisatie beter leren kennen, vanuit meerdere perspectieven. Ook heb ik mijn eigen ontwikkeling als professional en mijn positie in de organisatie verder verdiept. Ik ben veel bewuster geworden van mijn eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten en heb een bredere kijk op de organisatie gekregen. Fijn is dat de opleiding maar een jaar duurt, ik vond dat te overzien.

Gevarieerde samenstelling

Ik kijk met veel plezier terug op de interessante modules en de behulpzame en vakkundige docenten. Ook de gevarieerde samenstelling van de klas droeg bij aan een leuke en leerzame ervaring. Deelnemers kwamen uit verschillende zorginstellingen, wat zorgde voor verschillende invalshoeken en daardoor levendige interactie. De sfeer was heel prettig en veilig. In de pauzes voerden we gezellige gesprekken, wat regelmatig voor opstopping bij de koffiemachine zorgde."

Tara Kauwoh
deelnemer opleiding Middenmanagement zorg en welzijn

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven