Middle management opleiding

Deelnemer Ella Rozemeijer over de opleiding Middle management


"Wil je alles uit de opleiding halen, maak er dan bewust tijd voor vrij"

Ella Rozemeijer werkt als manager van de afdeling Visual merchandising bij Gassan Diamonds. Bij Inholland Academy volgde ze de opleiding Middle management.

Vertrouwen op kennis

"Vorig jaar heb ik de opleiding Middle management succesvol afgerond. Mijn drijfveer was om mijn horizon te verbreden en zelfverzekerder leiding te geven aan het team. Deze korte deeltijd hbo-opleiding sloot goed aan bij mijn wensen en mijn drukke baan. Tijdens de opleiding leerde ik steeds beter te vertrouwen op mijn parate kennis. Al met al heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. 

Focus

Als je denkt: deze opleiding doe ik er ‘even’ bij, dan vergis je je. Zeker naast een bijna fulltimebaan vergt de opleiding veel aandacht en tijd. Maak er dus echt bewust tijd voor vrij. Door de korte duur van de opleiding was deze focus voor mij gelukkig haalbaar. Wil je er alles uithalen, dan raad ik je aan alle lessen te volgen en huiswerk te maken. De docenten zijn bereid om je goed op weg te helpen.

Leerzaam

Het is fijn als je bij de start van de opleiding al een managementfunctie vervult. Dan zijn de lessen gelijk toepasbaar. De opleiding bestaat uit verschillende modules en van sommige dacht ik dat ze niet echt relevant waren voor mij. Toch bleken dat achteraf de leerzaamste modules. Je leert vanuit een ander perspectief naar het bedrijf kijken, ook van werkprocessen waar je zelf geen deel van uitmaakt."Ella Rozemeijer
deelnemer opleiding Middle management

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven