Middle management opleiding

Deelnemer Rick Hollander over de opleiding Middle management


"Ik wilde mijn praktijkervaring toetsen aan de managementtheorie"

Rick Hollander werkt als teammanager crisisbeheersing bij het Rode Kruis. Hij volgde de opleiding Middle management bij Inholland Academy.

"Als teammanager heb ik veel geleerd in de praktijk. Nu wilde ik mijn praktijkervaring graag toetsen aan theoretische onderbouwing. De opleiding Middle management leek me daar heel geschikt voor, want praktijk en theorie komen samen in leerzame opdrachten. De keuze voor Inholland Academy was snel gemaakt: de locatie kwam mij goed uit en de inhoud van de opleiding sloot goed aan bij mijn leerwensen en de carrièrestappen die ik wil zetten.

Sparren

Tijdens de opleiding ben ik actief aan de slag gegaan met persoonlijk leiderschap. Daar horen ook reflectiemomenten bij, waarbij ik aan de hand van praktijkcasuïstiek en de theorie mijn handelen goed onder de loep heb genomen. Waar ik ook veel van heb geleerd, is het contact met mededeelnemers. Samen over praktijksituaties sparren was enorm waardevol.

Bootcamp

De opleiding startte met een bootcamp met docenten en mededeelnemers. Dat was een fijne aftrap. Op die manier leer je elkaar gelijk kennen, waardoor je tijdens de opleiding elkaar sneller opzoekt. Al met al is de persoonlijke aanpak van deze opleiding heel prettig. Ook de communicatie verliep altijd soepel, binnen de opleiding, maar ook met Inholland Academy.

Stappen zetten

Ik heb een grote bewondering voor mensen die op zakelijk en persoonlijk vlak op een later moment in hun leven nog stappen zetten om te groeien. Er zijn altijd wel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, hoe ervaren je ook bent. Ook ik ga weer een nieuwe stap zetten: binnenkort start ik met de post-hbo opleiding Bedrijfskunde. Bij Inholland Academy uiteraard!"Rick Hollander
Teammanager Crisisbeheersing Nationale Hulp bij het Rode Kruis

deelnemer opleiding Middle management

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven