Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Deelnemer René Oud over
post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

“Na de opleiding Management zorg en welzijn had ik de behoefte om mijzelf meer te verdiepen in de bedrijfsmatige kant van de zorg. Binnen zorgorganisaties gaat immers ontzettend veel geld om en dit is maatschappelijk geld. Dit geld moet je goed besteden en zoveel als mogelijk inzetten voor datgene waar het voor bedoeld is: de cliënt of patiënt. Zodoende ben ik gestart met de post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn van Inholland Academy.

Invalshoeken

Dankzij deze opleiding kan ik nu meer vanuit een bedrijfsmatige benadering naar de zorg kijken. Tezamen met mijn zorginhoudelijke opleiding geeft het mij de juiste handvatten om zowel vanuit de inhoud als de instelling sensitief te reageren op ontwikkelingen die gaande zijn én gaan komen. Ik heb mijn tijd bij Inholland Academy dan ook als zeer leerzaam ervaren.  Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn laat je vanuit diverse invalshoeken opnieuw naar het werk kijken wat je doet. Hierdoor sta je ‘aan’ tijdens het werk, ben je scherp en leergierig.

Coronatijd

Ik had er geen moeite mee om deze opleiding (online) in coronatijd te volgen. Dit komt ook door mijn persoonlijke leerstijl. Zelf kan ik goed vanuit literatuur de praktische vertaalslag maken en heb ik minder behoefte aan het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers. Wanneer je hier meer moeite mee heb, zal het eenzamer geweest zijn. 

Ik zou de post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn zeker aanbevelen aan andere (potentiële) deelnemers. Met deze opleiding kun je in een relatief korte tijd veel en goed toepasbare kennis opdoen. Het maakt dat je vanuit een breder perspectief de ‘goede zaak’ kunt managen.”René Oud, manager Crisis- en Observatie-unit Hartekamp Groep

deelnemer post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven