Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Toelating Bedrijfskunde zorg en welzijn post-hbo

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande profielen? Dan is de post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn echt de opleiding voor jou.

  • je werkt in een management- of managementondersteunende functie en wilt je bedrijfskundige basis verstevigen
  • je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar (of je ambieert) een functie als teamleider, coördinator of manager binnen zorg en welzijn
  • je wilt vanuit jouw managementrol de stap maken van tactisch naar strategisch denken en handelen
  • je bent een vakspecifieke manager (bijvoorbeeld HRM, finance of marketingmanager) en wilt de bedrijfsvoering vanuit verschillende invalshoeken leren overzien. 

Om toegelaten te worden tot de post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn ben je in bezit van een hbo diploma – of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring – en werkzaam in de sector zorg en welzijn. 


Post-hbo Bedrijfskunde (regulier)

Ben je niet werkzaam in de sector zorg en welzijn, maar heb je wel behoefte aan meer bedrijfskundige kennis? Bekijk dan de reguliere post-hbo opleiding Bedrijfskunde. Beide opleidingen zijn op dezelfde manier opgebouwd en gaan daarmee ook uit van hetzelfde theoretisch kader. Echter, bij de casuïstiek ontstaat een verschil. De reguliere opleiding belicht meerdere branches, terwijl bij de opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn vooral wordt stilgestaan bij vraagstukken uit de zorg. Bij beide opleidingen ben je echter van harte welkom met een achtergrond in de zorg. Je keuze zal met name bepaald worden door je persoonlijke leerdoel.


Persoonlijk advies 

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren of deze opleiding het beste past bij jouw situatie en ambities? Heb je wel relevante werkervaring, maar geen hbo-diploma? Met de juiste motivatie is er veel mogelijk! Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434, E: saskia.dekker@inholland.nl of een persoonlijk online adviesgesprek via MS Teams.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven