Opleiding Projectleider van de toekomst

Manage complexe projecten vanuit een holistisch en duurzaam perspectief

Duurzaam projectmanagement is onmisbaar in de huidige, snel veranderende wereld waarin organisaties opereren. Hiermee pak je niet alleen je maatschappelijke verantwoordelijkheid als organisatie, maar blijf je ook relevant voor de markt. Je wilt immers langdurig concurrentievoordeel behalen.

Bijbehorende complexe projecten vereisen dan ook een brede en toekomstgerichte blik. Of je nu werkt (of wilt werken) bij de overheid, in de bouw, IT, zorg, consultancy of bij een andere non-profit- of commerciële organisatie. Gun jezelf en jouw organisatie met deze opleiding een toekomstbestendige voorsprong als projectleider!

  • Inspirerende docenten die met hun uitgebreide praktijkervaring staan te popelen om samen met jou het vak in de praktijk te brengen;
  • Focus op leiderschap en jouw persoonlijke ontwikkelpotentieel;
  • Eigentijds programma waarin wij je uitdagen om complexe problemen holistisch en duurzaam aan te pakken.

Wat levert post-hbo Projectleider van de toekomst jou op?

Met deze praktische en inspirerende opleiding word jij in 10 maanden klaargestoomd als projectleider van de toekomst. Je leert de benodigde skills en tools voor het fundamentele projectmanagementproces, van initiatie tot daadwerkelijke realisatie en evaluatie. Je werkt toe naar complexe projecten, waarin jij wordt gestimuleerd om kritisch en met een toekomstgerichte blik buiten de gebaande paden te treden: “hoe kan het wel?”

Je gaat jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten onderzoeken en ontwikkelen, zodat jij het maximale uit jezelf en jouw projectteam kunt halen. De opleiding Projectleider van de toekomst is een zeer inspirerende, verfrissende en snel toepasbare opleiding. Na succesvolle afronding ben je klaar om met vertrouwen complexe projecten te managen.

Lees meer over de post-hbo opleiding Projectleider van de toekomst

niveau
post-hbo
duur
30 bijeenkomsten, 10 maanden
locatie
Haarlem en Rotterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven