Opleiding Projectleider van de toekomst

Toelating opleiding Projectleider van de toekomst

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande profielen? Dan is de post-hbo opleiding Projectleider van de toekomst echt de opleiding voor jou.

  • Je ambieert of werkt in een projectmanagementfunctie en wilt een stevige basis leggen voor de toekomst;
  • Je bent op zoek naar de juiste methodiek en handvatten om complexe projecten gestructureerd te volbrengen;
  • Je wilt je breed bekwamen in projectmanagement, waarbij je beseft dat persoonlijk leiderschap, kritisch (systeem)denken en een toekomstgerichte blik onmisbaar zijn;
  • Je wilt als projectleider verschil kunnen maken door projecten vanuit een duurzaam, inclusief en holistisch perspectief aan te pakken;

Om toegelaten te worden tot de post-hbo opleiding Projectleider van de toekomst ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. 

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren of deze opleiding het beste past bij jouw situatie en ambities? Heb je wel relevante werkervaring, maar geen hbo-diploma? Met de juiste motivatie is er veel mogelijk! Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl 

Goed om te weten

Naast de opleiding Projectleider van de toekomst, kun je ook kiezen voor de volgende post-hbo opleidingen binnen dit vakgebied:

  • Projectmanagement: een ‘light’ versie van deze opleiding, waarin de focus ligt op de meest essentiële projectmanagementskills. Geschikt voor de beginnende (junior) projectmanager.
  • Projectleider energietransitie: een uitbreiding van deze opleiding waarin je de extra module Energietransitie Essentials volgt. Geschikt voor toekomstige projectleiders binnen de energietransitie.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven