Big Data Essentials

Deelnemer Dirk Jan den Elzen over zijn ervaringen


"Binnenkort start ik met mijn derde post-hbo opleiding bij Inholland Academy."

Dirk Jan den Elzen werkt als senior software engineer bij Decos Software Engineering B.V. in Noordwijk. Om zijn kennis over Big Data te vergroten, volgt hij verschillende post-hbo opleidingen op dit gebied bij Inholland Academy.

Big Data

"In 1998 heb ik aan de Haagse Hogeschool de hbo-opleiding Ontwikkeling van Software en Technische Infrastructuren afgerond. In mijn werk ben ik veel met data bezig, met name datamigraties. Daarom wilde ik mijn kennis op dat gebied verbreden. Ik heb in 2022 Big Data Fundamentals gevolgd en in 2023 Big Data Analyse. In september 2024 start ik aan de opleiding Toegepaste Data Science.

Praktijkervaring

Toen ik voor het eerst naar een opleiding zocht, kwam Inholland Academy als beste naar voren. Mijn ervaringen waren zo goed, dat ik bij een volgende opleiding weer voor Inholland koos. De docenten zijn erg kundig. Ze kunnen ingewikkelde materie op een toegankelijke manier uitleggen. Omdat ze in het bedrijfsleven werkzaam zijn, krijg je hun praktijkervaring ook mee.

Geïnspireerd

Mijn ervaring is dat je, doordat je een opleiding volgt, geïnspireerd en leergierig raakt en op allerlei gebieden je blik gaat verruimen. Ik ben me bijvoorbeeld ook gaan verdiepen in andere software-ontwikkelgebieden. Binnen mijn werk leidde dat ertoe dat ik ging onderzoeken of bepaalde processen op een andere manier konden of met andere technieken. 

Tijd beschikbaar

Erg leuk vind ik dat je zo veel nieuwe contacten legt tijdens een opleiding. Iedereen heeft dezelfde interesse, maar werkt wel bij een andere organisatie. Mijn advies is om goed te kijken welke periode je het beste uitkomt voor een opleiding. Ik vind het belangrijk om voldoende tijd te hebben voor opdrachten. Wil je er alles uithalen, dan heb je in het ideale geval naast de opleidingsmomenten nog een dag in de week beschikbaar."Dirk Jan den Elzen
senior software engineer bij Decos Software Engineering B.V. in Noordwijk
deelnemer verschillende Big Data-opleidingen

Terug naar In het kort

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven