Big Data Essentials

Resultaat module Big Data Essentials

Na afloop van de module Big Data Essentials ben jij wegwijs in het data werkveld en kun je rapportages bouwen met PowerBI.

Waardepapier

Nadat je deze module succesvol hebt afgerond, ontvang je het certificaat Big Data Essentials op post-hbo niveau van Inholland Academy.

Tip: wil jij je verder bekwamen in big data? Check dan ook de opleidingen Big Data Business Analist (2 modules) en Big Data Scientist (3 modules). Hierin volg je naast de module Big Data Essentials, ook de praktische module Big Data Analytics en – in het geval van Big Data Scientist – de unieke ‘next level’ module Toegepaste Data Science.

Leeruitkomsten module Big Data Essentials

  • Om tot gerichte keuzes in de big data strategie te komen, (h)erken je het nut van een moderne business intelligence architectuur voor jouw organisatie, afgestemd op jouw organisatiedoelen.
  • Hierbij weeg je de bruikbaarheid en toepasbaarheid af van moderne business intelligence architectuur binnen jouw werkveld volgens huidige DW/BI standaarden, rekening houdende met de bestaande privacy en ethiek wet- en regelgeving.
  • Je hebt kennis van de mogelijkheden en valkuilen van big data, begrip van transactie- en informatiesystemen en kent de toepassingen van deze systemen binnen jouw organisatie. Door jouw basiskennis over machine learning, dashboarding en data mining, kan je de inzet van deze analysemethodieken bepalen aan de hand van de analyseniveaus van Gartner Inc. Ook ben je in staat om gegevens te importeren en visualiseren in Power BI.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven