Cybersecurity en informatiebeveiliging

Verklein de kans op datalekken en diefstal van informatie!

Opleiding Informatiebeveiliging

Binnen organisaties wordt informatie beschouwd als kroonjuweel. Gezien de wereldwijde toename in cybercriminaliteit is het noodzakelijk voor alle organisaties om passende maatregelen te nemen en zich goed te beschermen. Hacks en datalekken liggen op de loer met mogelijk grote impact op financiën, imago of zelfs continuïteit. Hoe kan je de basishygiëne voor informatiebeveiliging binnen een organisatie op orde krijgen? Hoe bouw je aan een blijvend sterke securitycultuur? Professionals (jij na deze opleiding!) die kunnen bijdragen aan informatiebeveiliging zijn hard nodig. Schrijf je daarom nu in voor de post-hbo opleiding Cybersecurity en informatiebeveiliging.

  • Ervaren praktijkdocenten die als geen ander weten hoe jij dit veiligheidsvraagstuk het beste in de praktijk kunt aanpakken;
  • Uitgekiend programma met focus op ‘doen’, waardoor je in zeer korte tijd effectief bent in jouw security- en privacyrol;
  • Afgestemd op jouw vakgebied: voor deelnemers uit de overheid hanteren we de BIO, voor deelnemers uit het bedrijfsleven ISO27001.

Wat levert de opleiding jou op?

Ons pragmatische en hands-on programma is een snelweg naar een relevant CV in het vakgebied van informatieveiliging en privacybescherming. Je leert beleid maken, risicovolle situaties verbeteren, risicobewustzijn creëren en met crisis omgaan. Het is een expertise waar ze in veel organisaties om staan te springen, zowel nu als in de toekomst.

Kortom: de juiste keuze als je jouw organisatie weerbaarder wilt maken op het gebied van cybersecurity en privacy. Maar zeker ook voor omscholers die willen starten in dit kansrijke en snelgroeiende vakgebied.

Lees meer over de post-hbo opleiding Cybersecurity en informatiebeveiliging

niveau
post-hbo
duur
18 bijeenkomsten in 7 maanden
locatie
Den Haag en Diemen

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven